Home » Workshops

WORKSHOPS

Workshop high tea glutenvrij

Moet je kind of jij glutenvrij eten? Best lastig toch? Zeker met verjaardagen of feestjes. Vaak zijn er weinig tot geen alternatieven voor jullie. Met deze workshop glutenvrije high tea krijg je een aantal ideeën aangereikt waarmee je thuis aan de slag kunt. Ja, deze glutenvrije high tea gaan jullie helemaal zelf bakken. En daarna: heerlijk smikkelen en smullen! Geen gluten in de keuken bij deze workshop

Workshop high tea vegan

Vaak best lastig toch als je vegan eet? Of als je lactosevrij en/of koemelkvrij moet eten? Zeker bij feestjes en verjaardagen vindt men het vaak lastig om vegan te bakken.
Als deze workshop hebt gevolgd ga je naar huis met vegan bakervaring en lekker veel veganistische bakrecepten. 

Voordat het zover is, is er wel wat bakwerk te verzetten en dan gaan jullie genieten van de vegan high tea. Alles wat jullie gaan maken is geheel plantaardig. Geen dierlijke ingrediënten in de keuken bij deze workshop. 

Workshop pizza bakken

De workshop voor (groot)ouder en (klein)kind! Even een middagje genieten met je (klein)kind. Samen op pad en eruit: pizza bakken en lekker op eten! Quality time pur sang!

Jullie maken zelf het pizzadeeg. Hier maak je twee pizza's van. Gezamenlijk wordt de tomatensaus gemaakt en het beleg voorbereid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld champignons schoonmaken en snijden.

De pizza wordt gebakken in een gewone oven, zoals je die thuis hoogstwaarschijnlijk ook hebt. En dan is het smullen geblazen.