Home » Catering

BIOLOGISCHE CATERING DOOR AMÉLIE

Eten verbind, samen eten is een feestje. Soepkommen die vol geschept worden uit een grote geurig dampende pan soep. Kleurrijke overvloedig opgemaakte salades in mooie schalen staan te pronken op de buffettafel. Een broodmand vol met huisgemaakte broodjes, ciabatta's en focaccia's staat uitdagend klaar. Zwevende handen, twijfelend, boven een borrelbuffet. Men kan geen keuze maken, welke hapje als eerste te pakken. 

Amélie kookt ook graag. De catering begon met de spontane reactie "dan doe ik de catering volgend jaar" toen ik een aantal jaren geleden bij een oud collega op bezoek was in Frankrijk. Ook voor cateringopdrachten gebruik ik uitsluitend biologische ingrediënten en kook ik seizoensgebonden. Uiteraard hou ik rekening met voedselintoleranties of -allergieën. 

 

Wat kan Amélie voor u betekenen?

Amélie kookt en bakt gerechten uit alle windstreken en werelddelen. Zin in Italiaanse smaken? Of waant u zich liever even in Azië met een Indische rijsttafel? Wat dacht u van een tafel vol met mezze uit het Midden Oosten en noord Afrikaanse landen? Of wilt u een lunch met bijvoorbeeld soep, salades en huisgemaakt brood en -beleg? Amélie bakt en kookt het graag voor u.

Omdat elke cateringopdracht uniek is wordt voor elke catering aanvraag een aparte offerte gemaakt. 

Cateringopdrachten

Ik heb ondertussen verschillende cateringopdrachten uitgevoerd. Variërend van lunch tot buffet voor groepen van 2 tot 60 personen. 
Hierbij zijn zoete en hartige taarten, soepen, salades, borrelhapjes en broodmanden geserveerd. En alles, ook het brood, huisgemaakt door Amélie.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Truus Janssen
4 maanden geleden

Vanwege ziekte van mijn man kunnen wij niet gaan eten in een restaurant. A.s. Woensdag komen mijn zus en zwager mee eten. Kunt u als cateraar iets voor ons betekenen. We eten alles.

Mieke en Toon
3 jaar geleden

Hallo Amélie/Geraldine,
Je lekkernijen werden door alle gasten zeer gewaardeerd. Je biologische manier van werken past precies bij ons. De service was meer dan dik in orde.